Υπηρετούμε το Κοινωνικό Σύνολο, Προσφέρουμε Αξία στην Αγορά!

Βασικός μας στόχος όταν πρωτοξεκίνησε η ομάδα της techDev το 2009, ήταν να προσφέρουμε στην αγορά υπηρεσίες αξίας και ποιότητας. Τα τελευταία 4 χρόνια της λειτουργίας μας λειτουργούμε και αναπτυσσόμαστε έχοντας στο κέντρο των δραστηριοτήτων μας τον παραπάνω στόχο παρέχοντας υπηρεσίες Διαδικτύου σε εταιρείες και οργανισμούς βελτιώνοντας κατά πολύ την λειτουργία τους.

Η κοινωνική ευθύνη αναπτύσσεται και εφαρμόζεται μέσα από το σύστημα αξιών, στόχων και δράσεων που διέπουν την εταιρεία μας. Ο άνθρωπος και ο σεβασμός των ανθρωπίνων αξιών, αποτελούν απόλυτη προτεραιότητα για μας. Ο εκσυγχρονισμό των τεχνολογικών μέσων, αποτελεί τον οδηγό επικοινωνίας μεταξύ μας και με τους πελάτες.

Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασίας Δήμου Βάρης

Η techDev, στο πλαίσιο της προσφοράς της στο κοινωνικό σύνολο, μεριμνά για το ανθρώπινο δυναμικό της και το εργασιακό περιβάλλον, την προστασία του περιβάλλοντος, την κοινωνική και πολιτιστική ζωή του τόπου.

Ήδη από το 2009 φέραμε σε πέρας ένα Project για την «Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασίας» στο Δήμο της Βάρης, http://www.dasoprostasiavaris.gr/, ένα ενημερωτικό blog που σχεδίασε η techDev και πρόσφερε αφιλοκερδώς στην ομάδα δασοπροστασίας.

Μηχανογράφηση Δήμου Βάρης

Επιπλέον το 2010 για το Δήμο της Βάρης, αναπτύχθηκε πρόγραμμα μηχανοργάνωσης για τον έλεγχο των ακινήτων και περουσιακών στοιχείων των δημοτών, πρόγραμμα το οποίο μέχρι και σήμερα έχει λύσει τα χέρια του προσωπικού του Δήμου, βελτιώνοντας κατά πολύ την οργάνωση και τον έλεγχο.

Θουκυδίδειος Οργανισμός Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Αλίμου

Το 2013, ήταν η σειρά ενός ακόμα Δήμου στον οποίο η techDev προσέφερε υπηρεσίες Διαδικτύου. Ο Θουκυδίδειος Οργανισμός Πολιτισμού και Αθλητισμού Αλίμου, http://www.thopaa.gr/, απέκτησε το δικό του ιστότοπο για να ενημερώνει και να επικοινωνεί με τους δημότες Αλίμου.

Η techDev, θεωρεί υποχρέωση της να βοηθά και να προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο υπηρεσίες Διαδικτύου και γενικότερα τεχνολογίες οι οποίες θα διευκολύνουν και θα βοηθούν την κοινωνία στο να κάνει απλούστερες τις διαδικασίες και να μεταδίδει με πολύ μεγάλη ταχύτητα την πληροφορία.

Έχουμε επίγνωση ότι αυτή η ευθύνη μπορεί να λειτουργήσει μόνο συλλογικά και εφόσον δοθούν κίνητρα στο αφοσιωμένο προσωπικό μας. Γι΄αυτό και μέριμνά μας είναι να συνεχίσουμε να αποτελούμε έναν υπεύθυνο και ελκυστικό εργοδότη.

Στόχος μας είναι να κερδίζουμε συνεχώς την εμπιστοσύνη σας!